terug

Het is mogelijk om†onderzoek te laten uitvoeren door een medewerker van het Legermuseum. Via onze Vraagbaak kunt u daarvoor kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen. Omschrijf waarnaar u op zoek bent en vermeld zoveel mogelijk bijzonderheden die van belang zijn voor het onderzoek. Geef daarbij duidelijk aan dat u het onderzoek wilt laten uitvoeren door het museum.

U ontvangt van ons een offerte op maat. Als u akkoord gaat met de offerte, dan stuurt u het bijgesloten opdrachtformulier ondertekend terug. Na ontvangst daarvan wordt het onderzoek in gang gezet.

Soms is de gevraagde informatie echter niet voorhanden. In dat geval ontvangt u geen offerte maar een doorverwijzing naar een andere instantie. Ook als een onderzoeksvraag vollediger of efficiŽnter door een andere instantie kan worden beantwoord stellen we u daarvan op de hoogte.

Kosten

Zie de Tarievenlijst voor onze prijzen.

In de offerte vindt u een inschatting van de benodigde onderzoeksuren. Eventuele reproductiekosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Garantie

U kunt er op rekenen dat uw onderzoek nauwgezet wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde medewerker. Een garantie dat de door u gezochte gegevens ook werkelijk gevonden worden kunnen wij u helaas niet geven.†Wel kan de CIC-medewerker die uw verzoek in behandeling heeft de kans op succes vooraf meestal redelijk inschatten.